همایش تولید محصول سالم واستفاده از سموم کم خطر-بخش دناکوه
مصرف نامناسب آفت کش ها ،رعایت نکردن دز مصرفی ،بی توجهی به دوره سمپاشی و ورود محصولات به بازارموجب بالا رفتن اثر باقیمانده سموم در محصول ودر نهایت امر به خطر افتادن سلامت وایجاد خطر برای محیط زیست می باشد.کارشناسان براین باورند که یکی از علل افزایش بیماریهای سرطانی در جامعه ،استفاده بیش از حد سم در پروسه تولید محصولات غذائی وکشاورزی میباشد.بدین منظور همایش وکارگاه آموزشی با همکاری مرکز جهاد کشاورزی بیده،صنف کشاورزی ،بخشدار دناکوه و نماینده شرکت بایر آلمان با حضور بیش از 200نفر از بهره برداران باغی در سالن ورزشی روستای بیده برگزار گردید.